Sluiten

Kandidaten


Op zoek naar werk of toe aan een nieuwe uitdaging? Er zijn zoveel leuke en interessante banen in de Achterhoek, Liemers en Twente! Wij bieden vacatures in techniek, sales, ICT, software, HRM, financieel en logistiek. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op de baan die bij jou past.

Persoonlijke kennismaking

Na ontvangst van jouw gerichte- of open sollicitatie, nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op. Wij sturen een bevestigingsmail of nodigen je uit bij ons op kantoor. Want wij leren jou graag beter kennen!

Tijdens dit persoonlijke gesprek onderzoeken wij wat jouw wensen en ambities zijn en waarom jíj waardevol bent voor een werkgever. Het liefst doen we daarbij een stapje extra en kijken verder dan jouw eventuele papiertje. Dat zorgt voor verrassende resultaten!

Solliciteren op jouw best

Solliciteren vraagt om een goede voorbereiding, de juiste focus, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Wij bereiden je voor op de sollicitatieprocedure. Samen met de werkgever gaan wij op zoek naar de beste kandidaat. Naast jouw eigen verhaal draait het ook om die goede presentatie.

In onze voorselectie nemen wij jouw persoonlijkheid, ambitie en wensen mee zodat je op de juiste plek belandt. Alleen als wij overtuigd zijn dat jij bij een bedrijf past, zetten wij het traject in werking. Alleen bij een perfecte match ga je elke dag fluitend naar je werk!