Sluiten

Over ons


Fongers & Fongers bestaat uit een deskundig team van recruiters met jarenlange expertise. Wij bijten ons vast in de menselijke kant van recruitment, om zo het maximaal haalbare te realiseren. Elke dag brengen wij mensen en organisaties bij elkaar. Wij maken ons sterk om een ieder een plek te geven waar zijn talent maximaal tot zijn recht komt.

Fongers & Fongers: familiebedrijf

Twee zussen, beiden een overduidelijke feeling met het werkveld in de Achterhoek en al meer dan 17 jaar partners. Diana Fongers en Jonneke Fongers hebben tijdens hun jarenlange samenwerking een team om zich heen gecreëerd dat met beide benen in dit werkveld staat en de visie deelt van een daadkrachtige en persoonlijke organisatie met een winnaarsmentaliteit.

Een Groot Netwerk, dát werkt!

Wij hebben intensieve contacten met veel prachtige bedrijven in de Achterhoek, Twente en Liemers. Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst, met misschien wel jouw CV op ons netvlies! Wij duiken diep in de bedrijven waar we voor werken en de lijnen zijn kort.

Ben jij op zoek naar werk of zoekt jouw bedrijf een werknemer die topprestaties levert? Wij willen jou écht leren kennen! Jij ons ook?

word_cloud