Sluiten

Werkgevers


Fongers & Fongers is sinds 17 jaar succesvol in de recruitment van professionals (mbo+, hbo- en wo-niveau) voor bedrijven gevestigd in de regio Achterhoek, Liemers en grensregio Niederrhein. Ons team van recruiters is ondernemend en denkt in oplossingen en klantgerichtheid. 25/7 in plaats van 24/7! We investeren in een goede relatie met onze opdrachtgevers en in een sterk netwerk. We weten wat er speelt binnen uw organisatie en kennen de ontwikkelingen in de markt. Wij werken samen met professionele partners en zijn aangesloten bij diverse werkgeversverenigingen.

Fongers & Fongers richt zich op Recruitment, Employer Branding & Assesments.

Recruitment

Onze werving en selectie richt zich op de volgende doelgroepen

  • Young Professionals
  • Professionals
  • Management en Directie

Fongers & Fongers bemiddelt kandidaten voor diverse functies in o.a. finance, HRM, logistiek, marketing, sales, techniek en logistiek.

Executive search

Eén van onze specialismen is het recruiteren van kandidaten voor topfuncties. Deze functies liggen over het algemeen op directieniveau , hoge managementfuncties en zeer gespecialiseerde functies. Bij Fongers & Fongers kunt u rekenen op een hoge mate van integriteit en vertrouwelijkheid.

Employer Branding

Uit internationaal onderzoek blijkt dat Employer Branding een actueel thema is bij het aantrekken van nieuw personeel. Met een tekort aan arbeidskrachten in de ICT, Techniek en Accountancy wordt uw bedrijfsimago steeds belangrijker bij het werven van personeel.

Wij adviseren bij de inzet van social media, online werving en online platforms om zo uw bedrijf aantrekkelijk onder de aandacht te brengen bij professionals die tot voor kort wellicht nog onbekend waren met uw bedrijf. Lees meer over Employer Branding.

Assessment

De juiste persoon op de juiste plaats. Assessments bieden u ondersteuning bij de selectie van personeel of bij het begeleiden van uw eigen medewerkers.

Fongers & Fongers is licentiehouder van Thomas International Assessments en werkt samen met GITP . Graag ondersteunen wij u om het maximale resultaat uit uw team te halen. Lees meer over Assessment.